Workshops op maat

 

 

Een schilderworkshop als onderdeel van een familiefeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje is heel leuk om te doen want je leert elkaar op een heel nieuwe manier kennen.  

Alles is mogelijk: ieder maakt een eigen schilderij of samen werken aan een groot doek. Schilderen kan op doek, papier of op ruimtelijke vormen (bv een kistje of een tafeltje).  

Je kunt met een groep vrij schilderen of vooraf een ontwerp laten maken helemaal toegespitst op persoon, bedrijf of gelegenheid.  

De workshops worden gegeven in mijn atelier, maar ik kan ook naar je toe komen.

 

Workshop met Vrienden

Gezellig een hele dag schilderen in het atelier met vier vriendinnen. Tussen de middag is er een heerlijke lunch volledig aangepast aan ieders wensen en met een lekker glaasje erbij. Aan het eind nog een werkbespreking en ieder gaat met een goed gevoel naar huis.

Workshop op de camping

Kinderfeestje

 

Met het hele stel lekker creatief bezig zijn in een atelier waar alles kan en alle spullen voor het grijpen liggen. Een eigenwijs zelfportret, een schilderij om op te eten, een monsterwerkstuk of een coole kist maken, kies maar! De kinderen hebben dolle pret en gaan allemaal met hun eigen kunstwerk naar huis.

 

Collega's 

Samen schilderen aan een groot schilderij voor de koffiekamer of een meerluik maken voor in de gangen van kantoor. Samenwerken is noodzakelijk en inspirerend op deze manier! Of: ieder maakt een eigen schilderij gebaseerd op een gemeenschappelijk thema.

  

Familie en vrienden

Verras een jarige of een aanstaande bruid of bruidegom met een workshop schilderen waar iedereen een onderdeel van het grote schilderij maakt.                Een leuk cadeau voor een jubilerend paar: een speciaal voor hen ontworpen schilderij, op het feest geschilderd door vrienden en familie!